Ny sportbil från Toyota

november 4, 2009 08:57 by trixie

Det var längesen Toyota gav sina kunder ett vidunder till sportbil men snart kan vi vänta oss en något helt nytt från Toyota, nämligen nya FT-80 som skall vara en sportbil för vanliga människor och beräknas komma i produktion nästa år. Den gamla klassikern  celica är död sedan länge och supra är svår att få tag på som begagnad.


Bildkälla: www.aftonbladet.se

Toyota FT-80 - en sportbil värd att vänta på?

med en 2 liters motor från Subaru, 150-200 hk kommer att bli en riktig rolig leksak för oss som kör som biltjuvar!

Aftonbladet skriver att "Bilen som är 416 centimeter lång och 126 centimeter hög är resultatet av ett samarbete med Subaru. Vi kan alltså vänta oss en liknande sportbil även från Subaru, men i andra kläder." Detta låter mycket intressant, bara att vänta på med spänning vad Subaru kan matcha denna lilla konceptbil!!

 


Currently rated 1.4 by 127 people

  • Currently 1,448818/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: sportbil, toyota
Categories: sportbilar
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 25. 2018 19:09