Snygga alufälgar

juli 22, 2009 14:20 by trixie

Nya alufälgar ger ett värsting intryck!

Satsa på lågprofildäck och snygga fälgar för att ändra utseendet på din bil - den blir som ny och körkänslan ökar avsevärt. Dock bör man tänka på att aluminimfälgar kräver lite mer underhåll än vanliga stålfälgar. Det tar längre tid när du tvättar bilen och fälgar med få ekrar är relativt enkla att rengöra. Det gäller att vara uppmärksam på fälgarna framtill då dessa utsätts för bromsdamm från bromsarna och tvättas inte fälgarna i jämna mellanrum så kan bromsdammet leda till missfärgningar (ofta gulaktiga). Maskintvätt tvättar sällan rent en fälg och smutsen sitter kvar i kanterna på fälgen. Det finns även risk för repor på samma sätt som det finns risk för repor i billacken när du tvättar i maskintvätt. Även om det finns lite att tänka på vid köp av aluminumfälgar är de väldigt snygga. Nedan ses ett axplock från AEZ fälgars sortiment. Två av mina klara favoriter.

 

 

 

AEZ, Intenso

Snyggt designad fälg i high gloss-lack som passar till många bilmodeller

 

 

AEZ, Forge A

En värsting i positiv bemärkelse. AEZ har skapat en mycket exklusiv kombination av elegans. En tolv-ekrad fälg smidd i ett stycke, högglanspolerad och klarlackerad. Trots sin uppenbara VIP-status finns den till ett flertal bilmodeller. En av AEZ´s fälgar med Lite Tec teknologi (låg vikt, extrem styrka).

 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 25. 2018 19:10