Kör gratis hyrbil genom att vara lite finurlig

juli 23, 2009 09:23 by trixie

Sugen på att provköra lite olika bilmodeller? Testa att köra en bil helt gratis! Du undrar säkert hur det är möjligt men Hertz freerider har bilar som ofta bara körs en väg och behöver då naturligtvis någon som kör dem tillbaka! Du får en gratis hyrbil mellan två städer i Sverige och uthyrningsföretaget får tillbaka sin hyrbil! För att kunna åka gratis behöver man bli medlem i freerider för att ta del av gratis hyrbilar som ska lämnas tillbaka till en viss stad. Som medlem har du tillgång till alla bilar och det krävs av dig som privatperson att du är minst 19 år, hel, ren och har giltigt körkort! Sen är det bara att logga in och boka en bil som är tillgänglig. Hyrbilen skall lämnas på specifik plats och första tanken med bensin ingåg. Sen är det bara att hämta ut bilen och kom ihåg att ta med bilkörkort och giltigt kreditkort. Kör bilen till angiven destination, parkera bilen på Hertz särskilda parkeringar. Lämna bilnycklarna till personalen eller uthyrningsstället i nyckelinkastet. Läs mer här.

 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: gratis hyrbilar
Categories: Bilar
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 25. 2018 19:09